Fiskeopskrifter – Lækre og smagfulde opskrifter med fisk


Hos Thorfisk finder du et hav af lækre opskrifter med fisk for hele familien. Om det skal være fisk i ovn, pande, gryde eller på grill er op til jer. Fisk indeholder mineraler og vitaminer hvilket gør fisk til et sundt og nærende måltid. Thorfisk har gjort det nemt og enkelt at finde en fiskeopskrift der passer til det I skal lave, opskrifterne på fisk er delt op i kategorier og temaer, så skal i bruge børnevenlig, forret, gæstemad eller hverdagsfisk så er det nemt og hurtigt at finde.

Fiskeopskrifter
Hos Thorfisk finder du over 100 lækre fiskeopskrifter. Fiskeopskrifterne er delt op så det er nemt at finde en opskrift der passer til det I skal lave. På den måde kan I hurtigt finde en opskrift på fisk der er børnevenlig, god som forret og som kan tilberedes på ca. 20 min. Fiskeopskrifterne er alle baseret på kvalitets- fiskeprodukter fra Thorfisk´s eget sortiment af friske fisk, fiskefrikadeller, fiskefars m.m. Besøg www.thorfisk.dk og bliv inspireret af vores lækre fiskeopskrifter.

Ovnbagt laks
Ovnbagt urtelaks er et godt eksempel på en fiskeopskrift der dækker flere af vores kategorier. Dette er en super lækker ovnbagt laks der både er børnevenlig og hurtig at tilberede. Ved tilberedning af ovnbagt laks, marineres laksefileterne hvorefter grøntsager sautéres og placeres i bunden af et ildfast fad. De marinerede laksefileter lægges ovenpå hvorefter retten sættes i en forvarmet ovn og bages i 15-20 min. Til retten kan serveres pasta og ciabattabrød.

Torsk i fad
Er I til torsk er vores torsk i fad et godt bud på en lækker og nem måde at få fisk på. Opskriften på torsk i fad er både børnevenlig og så er det en opskrift på fisk der kan tilberedes inden for ca. 20 min. Torsken bliver bagt i ovnen med en lækker æggemasse baseret på æg, karry, kapers og løg. Retten kan serveres med ris og friske grøntsager. Find opskriften på torsk i fad samt mange flere lækre fiskeretter på hjemmesiden www.thorfisk.dk.