Bland selv E-væske

Find din helt egen smag med bland selv E-væske


Synes du, at det er dyrt at ryge E-cigaretter? Så er der penge at spare ved at bruge bland selv E-væske. På denne måde kan du selv kreere din favoritsmag, som er helt unik for dig. Så er du træt af kedelige smagsvarianter, som ikke helt lever op til dine forventninger, kan du hos Dampbiksen.dk finde ingredienser til lige den smag, du drømmer om.

 

Det eneste du skal bruge, er en base-væske, en aroma-væske, flasker til at mikse væskerne i og sprøjter til at måle af med.  

 

Base-væske

Når du selv blander din E-væske, skal du have fat i noget base-væske, som udgør mellem 80 % til 95 % af din blanding. Base-væske består af propylenglycol (PG) og vegetabilsk glycerin (VG).

VG er en tyk væske, og det er den, der giver det meste af dampen.

PG er derimod en tynd væske, og det er den, der giver “halskrads”. PG fortynder den tykke VG-væske. I langt de fleste tilfælde er Aroma baseret på netop PG.

 

For at få en god E-væske er det vigtigt, at forholdet mellem VG og PG er rigtigt. I en almindelig E-væske vil der ca. være 50-70 % PG og 30-50 % VG. Du kan se forholdet mellem de to dele på den pågældende base-væske.

 

Aroma-væske

Det mest interessante ved at blande selv er selvfølgelig smagen, og det er aroma-væsken, der giver dette. Her skal du til at bruge din fantasi og være kreativ, for du kan blande smagen, lige præcis som du vil. Og det kan jo være, du finder frem til en helt ny og genial sammenblanding, der kommer til at trende blandt dine venner.

 

Hvis du ikke orker at finde frem til din egen smag, kan du også vælge den nemme løsning og købe en af vores færdigblandede E-væsker, som du kan hælde direkte i din tank.

 

Overholder Sikkerhedsstyrelsens krav

Selvfølgelig er alle vores nikotinholdige base-væsker anmeldt til Sikkerhedsstyrelsen og lever op til de krav, som trådte i kraft den 20. november 2016.

 

Så har du lyst til at prøve noget helt nyt til din E-cigaret, eller hvis du bare gerne vil spare lidt penge, så skal du prøve bland selv E-væske hos Dampbiksen.dk.