Kontraktstyring

Elektronisk fakturahåndtering


Elektronisk fakturahåndtering giver overblik og bedre tal på bundlinjen! Er man træt af løse ark, der ligger på kontoret og flyder? Bruger man for meget tid på at finde en bestemt faktura? Skal alle medarbejdere have adgang til samme system, for på den måde at hurtigere at kunne finde frem til netop den faktura man eftersøger?

 

Med et elektronisk fakturahåndtering-system benytter man medarbejderens tid optimalt. Med én enkel søgning finder man hurtigt frem til én ud af 10.000 fakturaer, på en nem, hurtigt og overskuelig måde. ediva er netop løsningen på alle løse fakturaer mm. ediva er et dansk udviklet elektronisk fakturahåndtering -system, der kan samarbejde med alle former for økonomisystemer. ediva kan nemlig håndterer alle former for fil-udveksling.

 

Ønsker man som virksomhed en videreudvikling af sit elektroniske fakturahåndterings-system, er der mulighed for at tilkøbe flere moduler til ediva. Få et overblik over alle de forskellige moduler man kan tilkoble ediva her og bliv overrasket på den fede måde!

faktura-haendtering