Eleftersyn i Kolding


Har du netop købt en bolig i Kolding eller omegn? Dermed vil du gøre klogt i at få lavet et eleftersyn efter en bolighandel, da det sikrer, at du som køber kommer godt videre samtidig med, at sælgeren også kan have god samvittighed efter endt bolighandel. Et eleftersyn er nemlig stort set uundværligt, hvis du ønsker, at din bolig skal leve op til dine krav og ikke have alverdens fejl og mangler mht. elinstallationerne i dit nye hjem.

Hvad indebærer et eleftersyn?

Hvis du skal have lavet et eleftersyn i Kolding af din lokale elektriker, kan du være sikker på, at dit eleftersyn vil indeholde følgende momenter:

  • Gennemgang af boligens elinstallationer.
  • Kontrol af boligens eltavler – deriblandt kontrol af fejlstrømsafbrydere.
  • Kontrol af materiel bag afbrydere, stikkontakter samt lampeudtag.
  • Kontrol af beskyttelse mod direkte samt indirekte berøring med spændingsførende dele.
  • Kontrol med stikprøver gentages flere gange i boligens elinstallationerne uden destruktive indgreb.

Ovennævnte er generelt dét, som et eleftersyn i Kolding vil gå ud på. Dermed kan du altså være sikker på, at efter dit besøg fra en fagmand, burde dine elinstallationer være, som de skal være. Hvis ikke, skal dette selvfølgelig rettes, så du virkelig kan komme til at nyde glæden ved at være flyttet ind i din nye bolig.

Forventninger til et eleftersyn

Som sagt er der flere dele af dine elinstallationer, som en fagmand vil gennemgå ved udførelsen af et eleftersyn. Der er dog også nogle dele, som ikke vil blive medtaget i et eleftersyn. Hvis du bor i Kolding eller omegn, og du er flyttet ind i en bolig af ældre dato, så vil dine elinstallationer formentlig også have tegn på dette. Det betyder, at dine elinstallationer måske vil se lidt slidte ud, og dette medtages altså ikke, hvis du får lavet et eleftersyn i Kolding. Derudover undlader en fagmand ved udførelse af et eleftersyn også at gennemse dele af dine elinstallioner, som ikke kan efterses. Det er dermed kun de synlige dele, som et eleftersyn vil have fokus på, da det er vigtigt, at din bolig ikke kommer til at have tegn på, at fagmanden har anvendt destruktive metoder på at gennemse din bolig for fejl og mangler.

Elinstallationer uden for selve bygningen er heller ikke at inkludere i et eleftersyn, da det kun er delene i din bolig, som bliver efterset. Derudover er dine hårde hvidevarer samt andre brugsgenstande heller ikke inkluderet i et eleftersyn. Sidst, men ikke mindst, vil et eleftersyn i Kolding heller ikke inkludere en vurdering af, om dine elinstallationer er tidsvarende. Derudover kan du dog have høje forventninger til, at hvis dine synlige elinstallationer har fejl og mangler i din bolig, så bliver det også påpeget. Der er nemlig flere risici ved, at dine elinstallationer er defekte, som du ikke bør se igennem fingre med. Derfor er et eleftersyn nødvendigt, hvis du bor i Kolding eller omegn, da det kan forsikre dig om, at din bolig er i den bedst mulige stand mht. elinstallationerne.