El bil til børn


Står du i den heldige situation at du skal anskaffe en el bil til børn, så læs videre her og få gode råd.

Find først og fremmest ud af hvor mange penge du har til rådighed. Er budgettet på nuværende tidspunkt forholdsvist lavt, så vent til du har flere penge mellem hænderne.

Køber man en elbil til få penge, får du en bil i dårlig kvalitet og dermed holder den ikke så længe. Du kan risikerer at, delene går hurtigt i stykker og der ikke er mulighed for at skifte dem ud. Ikke nok med at du får et ulykkeligt barn, så er pengene også smidt ud af vinduet.

Undersøg markedet for forskellige mærker og typer af elbiler til børn.Der er mange forskellige mærker på markedet, der tilbyder elbiler af forskellige typer og i flere kvaliteter. Priserne på de enkelte biler kan ligeledes svinge meget fra butik til butik, derfor er det en god ide at tjekke priserne ud, for ikke at blive snydt. Endnu engang så er det vigtigt at, man ikke køber en billig model, da de ikke holder til så meget. Per Pérego er et meget kendt brand inden for denne branche og de har et stort udvalg af forskellige modeller, men ens for dem alle er den høje kvalitet.

Dernæst find en forhandler af f.eks Per Pérego elbiler. Priserne kan varierer meget fra forhandler til forhandler. www.megatoys.dk er kendt for deres relative lave priser på de bedste elbiler i Danmark. Mange tilbyder fri fragt ved køb over et vis beløb og det er værd at tage med. Fragtprisen kan være høj, grundet vægt og størrelse på bilen. Har man selv mulighed for at afhente den nye el bil til børn, kan man spare lidt penge her.

Mega Toys tilbyder selvfølgelig fri fragt på alle deres elbiler.