Dyrberg Kern smykker


Dyrberg Kern er et dansk aktie selvskab som blev opfundet i 1985 da Gitte Dyrberg og Henning Kern mødtes og senere hen etablerede smykkemærket Dyrberg Kern i 1990 som er blevet en kæmpe succes. i 2008 Mente firmaet at der manglede nye ansigter, derfor ansatte de Johnny Sørensen.

Dyrberg Kern Kollektioner
Dyrberg Kerns kollektioner er et meget eftertragtet mærke, som bliver solgt i over 40 lande, og da alle kollektioner har et begrænset parti, derfor bliver der ikke produceret nye varer hele tiden. To gange om året offentliggøres de nye Dyrberg Kern kollektioner som bliver taget godt imod af de ventende kunder. De tager udgangspunkt i deres design med deres skandinaviske rødder, blandet med den internationale mode, hvor de kan udvikle og designe personlige og specielle kollektioner, som kun bliver produceret i udsædvanlige gode materialer, da kvalitet er et vigtig nøgleord for Dyrberg Kern.

Dyrberg Kern Materialer
Alle Dyrberg Kern smykker bliver lavet i Sterling Silver 925, da det menes at være det bedste til smykker som indeholder 92,5% rent sølv. Vi bruger meget til på den avancerede Ion Plating teknik, som normalt anvendes i ure industrien. Fordelen ved Ion Plettering er at de er miljø bevidste, de går ind for at holde forurening gennem spildevand så minimal så muligt når de producere ure, og derved at levetiden på dit Dyrberg Kern ur bliver længere. Vores sølv smukker er rhodium belagt. Laget er Skinnende, oplysende og risikoen for pletter er minimal. Dyrberg Kerns Swarovski Crystal, og Cubic Zirconia sten er af den fineste kvalitet, Swarovski krystallen skal have en speciel uovertruffen glans, som er en hemmelighed iblandt Dyrberg Kern mærket. Ved Cubic diamanten er det vigtigt for Dyrberg Kern at den er hård, fejlfri og farveløs.