Daniel Wellington ure

Daniel Wellington ure i mange varianter


De populære Daniel Wellington ure

De flotte Daniel Wellington ure har på kort tid opnået enorm popularitet på det danske marked. Du er derfor uden tvivl stødt på de populære ure hos din lokale smykkeforhandler eller blandt venner og bekendte. De elegante ure fås både til mænd og kvinder, og udvalget af Daniel Wellington ure er stort.

Daniel Wellington ure produceres i Kina, men mærket har oprindelse i Sverige, hvor firmaet blev grundlagt i 2011. Der er derfor tale om en relativt ung virksomhed, som på kort tid har taget markedet med storm.
Det er nærliggende at tro, at virksomheden har taget navn efter grundlæggeren, men det er ikke tilfældet. Grundlæggerens navn er nemlig Filip Tysander, og Daniel Wellington er efter sigende navnet på en rejsende, som Tysander mødte i Australien. Her blev svenskeren inspireret af Wellingtons urremme og valgte derfor at opkalde sin produktion af ure efter ham.

Daniel Wellington ureDe farverige urremme er da også meget karakteristiske for de populære Daniel Wellington ure, og når du køber et ur fra Daniel Wellington har du et stort udvalg, når det kommer til valg af rem til uret. Ydermere kan du efterfølgende supplere med flere remme, som du selv kan udskifte, og du kan derfor nemt tilpasse dit ur lige, som du har lyst. De farverige Wellington-remme er produceret i nylon, men det er også muligt at købe en mere klassisk læderrem til uret.

Når det kommer til selve urskiven har du også her flere valgmuligheder. Blandt det brede udvalg af Daniel Wellington ure findes en ”Classic”-model i et klassisk og minimalistisk design. Derudover fås en elegant ”Classy”-model med smykkesten samt ”Dapper”-modellen med datovisning og romertal. Fælles for alle modellerne er, at de fås i hhv. stål og rosaforgyldt stål, og at urskiverne fås i forskellige størrelser. Uanset, hvad du foretrækker, er det dog – med så mange valgmuligheder – intet problem at finde netop dét Daniel Wellington ur, som passer lige præcis til dig.