Damesko i store størrelser


Lime Sko er din forhandler af damesko i store størrelser på nettet. Her kan du på alle tidspunkter af døgnet, finde dine nye sko til festen eller til hverdagen. Hos Lime Sko finder du et bredt udvalg af sko, ballerinaer, pumps, sandaler, støvler og støvletter. Lime Sko hjælper dig med at klæde dig flot og elegant på, i stil med tidens trend og mode, og i netop størrelse du har behov for.
Lime Sko´s mission er at gøre det nemmere for kvinder at finde damesko i store størrelser.  I webshoppen tilbyder vi damesko fra str. 41 og frem til str. 45. Så står du og mangler et par flotte damesko str. 43, så tag en rundtur i shoppen. Lime Sko´s mission er at gøre det nemmere for kvinder, at anskaffe sig elegante moderigtige fodtøj til fornuftige priser.
Vil du gerne prøve din nye sko inden du køber hos Lime Sko, er der mulighed for dette. Efter aftale er det mulighed for at se og prøve de forskellige sko, støvler osv. på lagret i Mørke. Ofte holdes dørene åbne på lagret og tidspunkterne vil kunne ses på webshoppen.