Cisco 2960


 Micro Nordic er din online forhandler af Cisco 2960 på Internettet. De forskellige serier inden for Cisco switches finder du i webshoppen. Virksomheden så dagens lys for første gang i året 2004, med formålet at tilføje kunderne forhøjet værdi af deres investering i Cisco udstyr, mobile håndterminaler og forbedret serviceaftaler.

Søger man efter en Cisco 2960 til en fair pris, er dette stedet at handle det nye netværksudstyr online. Micro Nordic forhandler Renew Cisco produkter. Renew kortfortalt, er produkter der har været i brug, men er klargjort og er 100% funktionsdygtige og fremstår i perfekt stand, når de forlader Micro Nordic. Man kan læse mere om Renew Cisco produkter på www.micro.nordic.dk.

Alle Renew Cisco produkter sælges med livstidsgaranti. Får man problemer med sin Cisco 2960 inden for de første 12 måneder, ombyttes produktet indenfor 2-3 hverdage. Og normalt inden for 10 hverdage i resten af produktets levetid.

Der forhandles naturligvis også netværksudstyr, der ikke har været i brug og fremstår derfor som 100 % nyt. Udvalget af Cisco 2960 – serien finder man her.

 

Cisco 2960 forhandles hos micronordic.dk til gode online priser og med livtidsgaranti!