Carbon racercykel & Carbon MTB fra Polygon


24. maj 2013 admin Alle indlæg, Sport og fritid
Carbon racercykel og carbon MTB fra Polygon sælges af carboncykler.dk. Et firma startet af to cykelentusiaster, som har til huse i den århusianske forstad Sabro.
Firmaets målsætning er at tilbyde cykelmarkedet elitecykler as høj kvalitet til en favorabel pris uden at gå på kompromis med kvaliteten. I søgningen efter den rette leverandør kom ejerne af Carboncykler.dk i kontakt med Polygon, der er et undermærke af en af verdens største cykelproducenter Insera Sena med mere end 25 års erfaring i fremstilling af cykler.

Der er mulighed for se det store udvalg af Carbon racercykler og carbon MTB cykler, som er udstillet i firmaets showroom, der er åbent hver dag fra kl. 9.00 – 16.00 eller efter aftale.

Hvorfor vælge en carbon racercykel
En cykel med carbonramme er traditionelt mere stiv end en aluminiumscykel, så den er lettere at bringe i fremdrift. Kombineret med Press-fit krankboks og lækkert garniture får større køreglæde.
Polygon Carbon racercykler er lavet af de bedste carbon fibre fremstillet af det meget anerkendte japanske Toray og rammerne oplægges hos et taiwansk selskab, der i mange år har arbejdet med carbon fibre inden for luftfartindustrien. Alle cykler fra carboncykler.dk har krankboks med indvendige lejer (Press-fit), det giver en øget kraftoverførsel på 2-3%. Alle elitecykler fra Polygon har, som standard, en konisk stilk (styrpind) af carbon, hvilket giver en mere behagelig kørsel, da stød fra vejen lettere bliver optaget i en stilk af carbon end i en traditionel stilk af aluminium. Alle Polygons carbon racercykler leveres med saddelpind, frempind, styr, sadel, hjulsæt og slanger af højeste kvalitet.

Carbon MTB fra Polygon
Når man skal vælge sin carbon MTB er det meget vigtigt, at man gør sig sine overvejelser om, hvilket udstyr den skal have og hvor den skal bruges. En 26” MTB er velegnet til udfordrende og teknisk kørsel på små kuperede stier. Den trædes hurtigt op i fart. Den kræver ikke meget plads og er meget manøvredygtig. En 29” MTB er til mere reelle strækninger. Den ruller fantastisk, når den er i fart og små forhindringer på vejen forceres bedre, da ujævnheder lettere optages i det større hjul på en 29”. På Polygon carbon MTB cykler fra Polygon er der brugt gear fra Shimano, da de har størst erfaring i fremstilling af gear i høj kvalitet. Alle carbon MTB fra Polygon sælges med matchende gear og hjulsæt.