Cane-line havemøbler


Måske kender du allerede til Cane-line havemøbler, måske gør du ikke. I tilfælde af det sidste, så gør dig selv en tjeneste og læs denne artikel – livet under åben himmel vil efterfølgende få en helt ny betydning for dig. Der findes mange forskellige havemøbler at vælge imellem på markedet, men det kan være svært at finde de helt rette. De skal helst både være pæne at se på, gode at sidde i, men også praktiske og holdbare. Får du det ene behov opfyldt, så er det ofte på bekostning af de to andre kriterier. I modsætning til mange andre mærker, så lever Cane-lines møbler op til alle 3 kriterier.

Cane-line er et dansk møbelfirma, der har designet og produceret havemøbler i mere end 25 år. Deres mission har lige fra starten af været at skabe stilfulde havemøbler, der tiltaler danskernes smag uden at gå på kompromis med kvaliteten og komforten. Designet er skabt med de skandinaviske sommerdage- og nætter in mente, og det er meningen, at Cane-lines havemøbler skal indbyde til hygge og stemning i haven.  

 

 

 

 

 

 

 

Kvaliteten på Cane-lines havemøbler er i top, så de kan holde til at stå udenfor hele året rundt uden, at møblerne tager skade. Desuden er de nemme at gøre rene, så du ikke behøver at bruge tid på at rengøre dem hver gang, du får gæster på besøg. Der er således meget lidt vedligeholdelse forbundet med disse havemøbler. Stolene er produceret i et let, men slidstærkt materiale. Du kan derfor nemt flytte rundt på møblerne afhængigt af, hvor solskinnet befinder sig i din have. Desuden er materialet også UV-og farvebestandigt, så stolene kan holde i mange år uden, at de begynder at fremstå slidte. Derudover foregår selve produktionen af møblerne med stor respekt for naturen og miljøet.

 

Uanset om du står og mangler et havebord, havestol, liggestol, cafébord,så kan du finde det blandt Cane-lines store sortiment. Der designes mange forskellige stilarter indenfor hver kategori, og du kan derfor nemt finde alt lige fra store langborde til små caféborde. Deres langborde indbyder til festlige middage med familie og venner, mens deres caféborde er en perfekt løsning, hvis man har en lille intim solplads i haven med plads kun til 2 personer.


 

 

 

 

Det er også muligt at finde meget andet end havemøbler i deres sortiment. De producerer nemlig også en masse tilbehør til udendørs brug, som kan bruges til at give din have det sidste pift. Du kan for eksempel købe hynder, puder, plaider, bakker, blomsterkrukker, hyndebokse, parasoller og pavillioner. Deres tilbehør både supplerer og komplementerer deres møbler, og du kan med garanti få købt noget, der understøtter den gode stemning i haven.

Hos Manilla-huset i Aarhus finder du et stort udvalg af Cane-lines havemøbler. Manilla-huset sælger fletmøbler udelukkende af en høj kvalitet, og du vil helt sikkert kunne finde noget, der falder i din smag. Du kan både bestille møbler online, men du kan også vælge at besøge manilla-husets fysiske butik, hvor du i deres showroom kan se gode bud på, hvordan du kan indrette din have med Cane-lines havemøbler.