Brunstad sofaer


Den norske møbelfabrikant Brunstad har eksisteret siden år 1941, hvor det blev startet som en lille virksomhed i en kælder. Kvaliteten, siddekomforten og det flotte design er kendetegnet for alle Brunstad møblerne, og har været det igennem alle årene. Sollidt håndværk og møbelstoffer af den bedste kvalitet, er kendetegnet hos Brunstad møblerne. De har formået at følge med udviklingen og sikrer derfor kunderne de bedste møbler på markedet. Brunstad ved hvor vigtigt det er med et møbel der både er komfortabelt og lavet i de rigtige materialer i det smukkeste design. Brunstad gør en ære i at leverer et flot stykke arbejde.

Med en Brunstad sofa har du et væld af muligheder, for at sammensætte lige den sofa du syntes om. De fås i forskellige størrelser og både som stof-sofaer og læder-sofaer. Derudover har du også selv indflydelse på hvilke armlæn og ben du ønsker til din sofa.
Brunstad sofaerne fås både som 2 personers, 3 personer og som hjørnesofa.
De mange muligheder gør at der altid kan findes en Brunstad sofa der passer lige til dit hjem.
Vi er derfor stolte af at kunne præsentere Brunstad sofaer i vores showroom i Egå. Så kom ind til Manilla-huset i Aarhus og skab din helt egen Bunstad sofa.