Brunstad lænestole


Hos Manilla-Aarhus forhandler vi de fantastiske Brunstad lænestole. Vi kan med ro i sindet sige, at før du har prøvet en Brunstad lænestol, så har du aldrig prøvet en rigtig lænestol. Brunstad er en stor Norsk producent af kvalitetsmøbler, hvilket også tydligt udtryk i serien af Brunstad lænestolene.
Lænestolene kan fås i læder eller stof, med høj eller lav ryg og de fleste af stolene er med justerbar ryg.

Brunstad Amanda lænestol med eller uden skammel
Brunstad Amanda lænestol er en regulerbar lænestol / hvilestol. Stolen er en stationær stol på en elegant drejesokkel. Her får du bløde, elegante former med store øreklapper der lukker dig ude fra omverdenen så du i ro og mag kan slappe af. Lænestolen er designet af Helge Taraldsen og kan fås i flere forskellige udgaver. Skamlen til Amanda lænestolen fra Brunstad kan tilkøbes og måler B:52 H:43 D:40 cm. Kig ind til Manilla-huset Egå og gør en god handel på din nye Amanda lænestol / hvilestol.

Brunstad Delta lænestole
Serien af Delta lænestole fra Brunstad er en serie hvor der er lagt vægt elegant design og super funktionalitet. Lænestolen fås i mange forskellige udgaver. Hos Manilla-huset Egå forhandler vi et bredt sortiment af Brundstad Delta lænestole til fornuftige priser. Så om du er til Delta Swing, Steel, Legend eller Adventure er helt op til dig. Kig ind til Manilla-huset Egå og find din Brunstad Delta lænestol allerede i dag.