En brølende sjov efterårsferie i Vejle


I Gorilla Park, Vejle kan vi tilbyde en sjov og aktiv efterårsferie for hele familien. Hvis du vil ud på hæsblæsende eventyr i trækronernes toppe i den smukke Nørreskoven i Vejle, så tilbyder Gorilla Park den perfekte efterårsferie i Vejle. Du kommer til at klatre i op til 20 meter, og der er mulighed for både svævebaner, tarzansving, base jumps og meget mere, som kan være til glæde for alle aldersgrupper.

 

Hele 2 kilometer baner

I Gorilla Park i Vejle har vi hele 2 km. baner fordelt på 6 baner. Klatrebanerne har forskellige sværhedsgrader, så alle kan være med – den utrænede såvel som den mere erfarne. Alle fra 4 år og opad er dermed sikret en sjov oplevelse i vores park. Samtidigt sikrer vores uddannede klatreinstruktører, at du får en tryg og sikker oplevelse med din klatring i højderne i den smukke natur.

 

Mulighed for events

I Gorilla Park, Vejle tilbyder vi events til grupper, hvis dette skulle ønskes. Bl.a. har man mulighed for Segwaykørsel, som vi tilbyder i samarbejde med Segway Langeland. Vi kan også tilbyde orienteringsløb i skoven. Begge events skal forudbestilles.

Så hvis man ønsker et supplement til den sjove klatring i parken, har vi også alternativer til gruppeaktiviteter. Besøg vores hjemmeside for mere information.

 

Nyd efterårsferie i Vejle med en actionpræget oplevelse

Selv om køligere vejr kan ramme os i efterårsferien, kan du sagtens nyde din ferie her i Gorilla Park, Vejle. Vi kan garantere, at du får varmen, når du klatrer i vores træer og bliver udfordret på vores baner.

Desuden kan du efter en aktiv dag nyde varme drikke og andre forfriskninger i vores hyggelige bålhytte i parken, hvortil parkens restaurant Café Go!rillax leverer mad.

Når du er færdig med dagens aktiviteter, kan du derudover med fordel tage ned i Dyrehaven i Vejle og nyde den smukke natur og dyreliv med efterårets fantastiske farver, da denne park ligger lige i nærheden af Gorilla Park, Vejle.

 

Besøg vores hjemmeside for mere information

På vores hjemmeside kan du læse mere om Gorilla Park, Vejle og dens åbningstider, dens faciliteter og mulighederne for aktiviteter. En efterårsferie i Vejle starter nemlig i Gorilla Park, hvis man ønsker sjov for hele familien!