Bilplejeprodukter


BilplejeprodukterLeder du efter bilplejeprodukter? Sonax er en erfaren leverandør af bilprodukter og har været det siden år 1950. Sonax leverer kvalitetsprodukter og er anerkendt blandt forbrugere og bilejere over det meste af verden. De anvendes af både professionelle og private i bilbranchen. Det er testvindende tyske kvalitetsprodukter, som ligger i mellemklassen prismæssigt. Magasiner som Bil Magasinet og FDM har blandt andet testet Sonax’ bilplejeprodukter og resultaterne har været uovertruffen hver gang.

Bilplejeprodukter fra Sonax dækker alt fra fælgrens, lakpleje og voks til din bil, motorcykel eller campingvogn. Produkterne kan findes hos forhandlere i hele Danmark både i fysiske butikker og på webshops. På webshoppen Sonoxshop.dk finder du et stort udvalg af bilplejeprodukter, hvor der blandt andet er en lang række gør det selv produkter som Sonax Xtreme Fælg-rens, Sonax Power-spray og Sonax Xtreme Aktivshampoo.

Bilplejeprodukter fra Sonax

Så hvis du har brug for højkvalitets bilplejeprodukter, skal du vælge produkter fra en af de største leverandører i Europa – Sonax.