Bilplejeprodukter

Min bil trænger til en omgang bilpleje


Bilplejeprodukter
Det er desværre ikke min bil men FED er den! Den skinner så mon ikke den er plejet med Sonax bilplejeprodukter?

Har du bil? Så kender du højst sandsynligt til følgende problematikker:

1. Bilen trænger til at blive vasket – nemt og overskueligt.
Man kører bilen ind i vaskehallen, man betaler for den ønsket vask, man slapper af og nyder måske det gode vejr imens man står og kigger på at bilen bliver vasket og vupti er bilen pæn og ren!

2. Bilen trænger til en indvendig rengøring – besværligt og uoverskueligt!
Jeg er sikker på at der er flere end mig der har det på samme måde…… I flere dage, uger. Ja måske i måneder har min bil trængt til en indvendigrengøring. Må indrømme at det ikke lige er min yndlingsbeskæftigelse at gøre den ren. Der går jo alligevel ikke mange dage før den trænger igen. Og ja jeg har børn to drenge! En gut på 7 år der mere eller mindre hverdag stjæler sand fra sandkassen på skolen. Hans støvler er i hvert falde fulde af sand og har sagt til ham at han bliver anholdt for tyveri. Og det synes han jo så er vildt sjovt. Nå men dette sand ender jo så i bilen. Og hvis jeg skulle fjerne det hver gang så kunne jeg jo ikke lave andet. Men engang imellem er jeg nødsaget til at give den en omgang rengøring. Og i den forbindelse har jeg været på udkig efter bilplejeprodukter.

Bilplejeprodukter – hvad skal man vælge?
En ung pige som mig har ikke meget forstand på biler og dermed bilpleje. Jeg har derfor brugt noget tid på at Google mig frem til hvilke produkter jeg har behov for og fra hvilket mærke. Jeg har ikke nogen personlig erfaring af handle udfra så det bliver på andres og på Goolges.
FDM som er en kæmpe stor forening med mange danske bilejere har testet flere forskellige mærker inden for netop produkter til bilpleje. Og umiddelbart ser det ud til at Sonax bilplejeprodukter er førende på det danske marked med en markedsandel på over 50 % og med et kæmpe stort forhandlernetværk.
Jeg har fundet en online webshop der forhandler ALT indenfor Sonax – nemlig Sonax selv og dermed ikke et mellemled. Jeg har købt flere forskellige produkter til både inde og ude. Nu glæder jeg mig til at modtage mine produkter