Billig bilforsikring

Bilforsikring – hvem skal du ringe til?


Har du hørt om Techno Forsikring? De er simpelthen gået hen og blevet mine nye helte. Her den anden dag havde jeg lidt for travlt fra morgenen af – jeg var kommet for sent ud af døren, og jeg skulle nå at tanke inden, at jeg mødte på mit arbejde. Da jeg står på tankstationen har jeg åbenbart fuldstændig slået hovedet fra på grund af al den stress fra morgenen af, for jeg begynder i hvert fald at fylde benzin i min dieselbil. Det er først da tanken er halvfyldt, at jeg opdager, at jeg har fyldt det forkerte brændstof på min bil. Hvad gør man så lige? Jeg vidste jo, at det ville koste mig dyrt, hvis jeg valgte at ignorere det og køre videre. (Jeg har efterfølgende fundet ud af, at jeg gjorde klogt i ikke at starte motoren, da dette kunne have medført en urenhed i motoren og dermed beskadiget brændstofsystemet – en sådan reparation havde udløst en regning på omkring de 25-30.000 kr.).Så stod jeg der og var strandet og følte mig ufattelig dum. Jeg ringede til Techno Forsikring, hvor jeg har min bilforsikring for at høre, hvorvidt jeg var dækket ind ved en fejltankning. Det viste sig, at det var en del af den pakkeløsning, jeg havde tegnet hos dem. Det var jeg faktisk slet ikke klar over, så det var en glædelig overraskelse, jeg da fik mig. Det viser sig åbenbart, at man som kunde hos Techno Forsikring har mange ekstra fordele, som man normalvis ikke har andre steder. De dækkede de omkostninger, der var forbundet med at få tømt og renset tanken og brændstofsrørene i min bil. Desuden betalte de oven i købet også for at få min bil transporteret fra tankstationen til det nærmeste værksted. Det var simpelthen bare en super god service jeg fik, og jeg er så glad for, at jeg i tidernes morgen valgte at tegne en bilforsikring hos lige præcis dem. Selvfølgelig var det stadig irriterende, at jeg havde været så dum at fylde forkert brændstof på, og det kostede mig da også lidt tid, men i det mindste blev det ikke en fejltagelse, der kostede mig dyrt rent økonomisk.

Hvis du også ønsker at være dækket ordentlig ind, hvis uheldet er ude, så kan jeg helt klart anbefale dig at tjekke Techno Forsikring ud. Man får rigtig mange fordele ved at tegne en bilforsikring hos dem – også mere end, hvad man umiddelbart regner med. Udover en fejltanksdækning, så er du eksempelvis også dækket ind, hvis der kommer uforudsete skader på dine dæk inden for de første 2 år. Det er både, hvis skaden er sket på grund af påkørsel af en kantsten, eller hvis du punkterer dine dæk. Hvis du er ung bilist, kan du også med fordel tjekke deres bilforsikringer ud, for jeg ved at de tilbyder deres unge bilister en særlig billig bilforsikring – man kan nemlig hos Techno Forsikring blive elitebilist allerede i en alder af blot 21 år, og du får dermed en noget billigere bilforsikring her end mange andre steder.

Billig-bilforsikring