Køb sko, støvler, sandaler og pumps online


Hos Ottoline-sko finder du et bredt sortiment af sko, sandaler, støvler, pumps og sneakers til gode priser. Vi er en skobutik med stort fokus på fodtøj til kvinder. Vores fodtøj til kvinder er i højeste kvalitet og er skomærker vi selv kan stå inde for. Ud over vores webshop kan du også finde os i vores fysiske butikker beliggende i Århus og Risskov. Kig ind til Ottoline-sko og gør en god handel allerede i dag.

Sko og støvler med stil
Hos Ottoline-sko ligger vi vægt på kvalitet og elegant design, dette er præcist hvad man er sikker på at få, med et produkt fra Sofie Schnoor. Den danske designer er kendt for hendes design af smarte støvler, sandaler, pumps og sneakers. Alle modellerne er udtryk for hendes originale og spændende stil. Kig ind i vores webshop og bestil dine nye smarte sko og støvler fra Sofie Schnoor.

Sneakers i mange farver
Ottoline-sko forhandler de smarte Bikkembergs støvler til kvinder. Med et par Bikkembergs støvler, får du en støvle med fokus på komfort og kvalitet i et super smart og friskt design. Ud over de lange, flotte støvler så har Bikkembergs også kort og halv-lange støvler hvor der er tænkt ergonomisk korrekt udformning og pasform. Alt i alt er Bikkembergs støvler tiltænkt den kræsne kvinde der har fokus på fodtøj med høj komfort og flot udformning. Kig ind og køb dine Bikkembergs støvler hos din online forhandler -Ottoline-sko.

Shoe Biz -sko til damer i skind
Shoe Biz er dansk producerede sko i høj kvalitet. Hos Ottoline-sko fører vi et bredt sortiment af Shoe Biz ballerina sko, sandaler og støvler til damer. Skoene er i ægte skind der sikrer super komfort og holdbarhed. Shoe Biz har siden slut 80’erne været et skomærke med fokus på mode og tidens trends. Med det klassiske stilrene design kan Sho Biz bruges til alt slags tøj, så om du er til jeans, kjole eller shorts så er Shoe Biz mærket for dig.