Billige terrassebrædder

Ipé terassebrædder


Står du mangler nyt trægulv til stuen eller måske nye brædder til din terrasse? Så klik ind på terrasseplanker.dk og se det store udvalg. Terrasseplanker.dk udvælger nøje deres leverandører fra Sydamerika og kan sikre kunderne træ i top kvalitet og som er forarbejdet på den helt korrekte måde. Igennem mange år har Terrasseplanker.dk arbejdet med import af trælast og har dermed oparbejdet et solidt netværk af pålidelige leverandører.

Ipé terrasse brædder
Er du på udkig efter nye brædder til din gamle eller nye terrasse, så vælg
Ipé terrassebrædder for en høj styrke og lang levetid. Produktet er det mest formstabile produkt på markedet og svinder marginalt i forhold til fugtighed. Her er du sikret et CF-certificeret produkt og det leveres kun i 1. sortering, minimum en flot side. Farven på træet er olivenbrunt /grønt til mørkt og vil selvfølgelig ændres sig med tiden

Terreasseplanker.dk tilbyder dig rådgivning vedrørende nedlægning af Ipè terrassebrædder og andre spørgsmål. Du er mere end velkommen til at kontakte dem pr. mail eller pr. telefon. Her er du sikret en god service og professionelt hjælp hvis du har behov for det.