Teambuilding madlaving “KOK´sammen”


KursuscenterHos Houens Odde tilbydes der flere forskellige aktiviteter inden for team building. Her er der både mulighed for at udnytte den smukke omkringliggende natur eller en af centrets mange indendørs aktivitetstilbud. Har virksomheden blot behov for lidt underholdning i form af forskellige lege, eller eftersøges der aktiviteter der skaber grobund for bedre kommunikation eller samarbejde? Houens Odde har det helt rette tilbud til netop det som I eftersøger.

Teambuilding madlavning
Teambuilding der sætter tankerne i gang og udfordre medarbejderne på både samarbejde og kommunikation. Nu tilbyder Houens Odde aktiviteten ”KOK’sammen”, teambuilding med madlavning. Her skal virksomheden selv planlægge, producerer og skabe rammerne for den perfekte firmafest. For derefter at afholde festen og nyde de gode resultater. Skab en forrygende middag fra start til slut med råd og vejledning fra kokken fra Houens Odde. Sammen vil der blive skabt gastronomi på et plan I ikke havde troet var muligt og det vil forstærke virksomhedens kommunikation og motivation.

Teamet for ”KOK’sammen” aftales på forhånd med Houens Odde. Mulighederne er mange og der er næsten frit valg på alle hylder. Skal man forsøge sig med Italiensk mad eller spansk tapasrestaurant eller noget helt tredje. Houens Odde glæder sig til at byde jer velkommen til ”KOK’sammen”.