4 seasons havemøbler

4 Seasons outdoor havemøbler


4 seasons havemøbler4 Seasons outdoor har mere end 20 års erfaring med møbler til udelivet. Firmaet kommer fra Holland og er en af Europas største producenter af havemøbler. 4 Seasons havemøbler er fremstillet af 100% vedligeholdelsfrit materiale der kan tåle årets skiftende vejrforhold. Ikke kun møblerne kan tåle regn men også hynderne fra 4 Seasons outdoor er vejrbestandige, den særlige Quick Dry Foam gør at vandet løber lige igennem. Dacron fyldet i hynderne gør at de bevarer den oprindelige form.

4 Seasons havemøbler
Står du og skal investere i nye havemøbler, så skulle du prøve at tage et kig på 4 Seasons outdoor havemøbler, her finder du et stort udvalg af meget vejrbestandige moderne havemøbler. 4 Seasons haveborde fås som runde eller firkantede, de største borde er forsynet med hjul, der gør dem lette at flytte rundt med. Stolene fra 4 Seasons outdoor havemøbler er flettede eller betrukket med stof. Alle materialer der er brugt til 4 Seasons outdoor havemøblerer meget vejrbestandige og kan tåle at stå ude hele året.

Til 4 Seasons havemøbler fås en smart app, der gør, at du nu kan se 4 Seasons outdoor havemøbler som var de placeret i din egen have. Du kan finde informationer om materialer så som det vejrbestandige betræk og det rustfrie stål som gør at 4 Seasons outdoor havemøbler har en lang levetid. Sidst men ikke mindst finder du også informationer om havemøblernes fleksible funktioner.